Restaurant op het REM eiland in Amsterdam

BBQ waar ook low en slow cooking mee toegepast kan worden, uitgevoerd met een losse askoker en extra beluchting. Ook zijn er draaibare afsluitkleppen gemonteerd en regelbare kranen om warmte vast te houden en beluchting gemakkelijk te maken.

Hondenmand

De hondenmand waar iedereen, inclusief de hond direct gek op is.

Van Geel Roadshows

“Voor een setting van een van onze klanten om een garage na te bootsen in een van onze trailers, is er een olievat omgebouwd tot techniekkast. In dit Total vat zit nu een 19 inch rack ingebouwd met een geluidmixer, div aansluitingen voor Ipod en andere geluidsbronnen.

De originele vuldop is nu los en daar hangt een staalkabeltje aan. Daarmee kan de hdmi aansluiting van de laptop “opgevist” worden uit de ton. Leverancier van het vat is de nieuwe tol, welke het vat in no time konden aanleveren. Onze vaste partner in licht- en geluid, Ultrasound, heeft de techniek verzorgd.

Dit vat is onderweg met een van de promotietrailers van Van Geel Roadshows.”

Aldus:
Jan van Geel
Van Geel Roadshows B.V.
www.promotiontrailer.nl

Vaine Vormgevers

In opdracht voor Vaine Vormgevers creëerden wij deze artistieke sanitaire meubelstukken. zie hier hun website voor informatie etc. van hun artistieke ideeën www.vaine.info

Justbrands

De vaten die wij leveren zijn breed toepasbaar zoals ook hier te zien is in een foto van een etalage van één van hun vestigingen. In dit geval zijn de vaten gespoten en bestickerd voor het merk PME Legend. Een voorbeeld dus van een geweldige etalage decoratie.

www.justbrands.nl

DGTL

Ook hier weer een mooi voorbeeld van de toepasbaarheid van olievaten

Voltige bok

Ook hier weer een mooi voorbeeld van de creativiteit die er in de mens zit, en hier is gerealiseerd.

Buitenhaard/BBQ

De foto’s spreken hier voor zich. Een geweldige buitenhaard / BBQ combinatie.

Stoelen

Deze stoelen zijn ook te zien op deze pagina. Hier wordt wat meer informatie gegeven rond dit product, en kunt u het product bestellen. Bij deze stoelen hebben wij de basis aangegeven met een heerlijk zitkussen. Maar ook hier weer speelt het idee van de klant een centrale rol.

Heeft u ideeën over dit product kleine aanpassingen etc. meld het ons en wij zullen kijken of het realiseerbaar is.